Reģu diena Raganā

Reģu diena

2016.gada 16.jūlijā 16.00
Raganā, pļavā pie Pirtskalniņa


Līdzdarbošanās gan individuālās konsultācijās un grupu darbā, gan meistarklasēs un darbnīcās. Pasākumā piedalīsies dažādu vibrāciju un netradicionālu jomu meistari:
Apvienība “Dvēseles telpa” - astroloģe un krāsu terapeite Santa Pīlāce, zintnieks Baltais Vējš (Jānis Ieviņš), astroloģe Ginta Skrudupa un Māris Pīlācis -skaņas masāža.

Santa Pīlāce - sertificēta astroloģe, LASTRA (Latvijas astrologu asociācijas) valdes locekle un sertificēta krāsu terapeite (Anglijā radīta metode – AURA SOMA). Savā ikdienas praksē veiksmīgi apvienojusi abas šīs metodes. Ar astroloģijas palīdzību palīdz saredzēt cilvēka dažādos aspektus - iedzimto potenciālu, talantus, dzīves pārbaudījumus, ģimeni, attiecības, darbu u.c. Palīdz atvērties cilvēku dvēselēm ar krāsu terapiju. Savā praksē izmanto arī numeroloģiju, aromterapiju un Holodinamiku.

Baltais Vējš – zintnieks - cilvēks, kurš izprot un apzinās redzamo un neredzamo, ārējo un iekšējo pasauli, prot ar tām sadarboties un palīdz, lai cilvēki spētu sevi mainīt laimīgākai, pilnīgākai un garīgākai dzīvei. Vada gan individuālus dziedināšanas seansus, gan izzinošas un praktiskas nodarbības grupām. To pamatā ir gan latviskā dzīves ziņa, gan zintnieku jeb šamaņu prakses, gan vēdu zināšanas. Tas katram palīdz atbrīvoties no dažādiem dzīves gaitā sāpīgas pieredzes radītiem un uzkrātiem blokiem, ieskaitot problēmas attiecībās, materiālajā dzīvē un veselībā.

Ginta Skrudupa - astroloģe, kura savas prasmes stiprina arī senajās zināšanās un enerģētiskajās praksēs, prasmīga cilvēku attiecību speciāliste, kura ar savu klātbūtni rada cilvēkos prieku, siltumu un vēlmi uzticēties sev un dzīves plūdumam. Palīdz orientēties pašam sevī un krustcelēs saredzēt iespējamos ceļus kādi ejami tālāk.

Anita Lasmane - diplomēta ragana, ezotēriķe. Darbības - zīlēšana ar Taro un Lenermanes kārtīm, izgatavo personiskas rūniskās roku sprādzes (veiksmei, aizsardzībai, kā dažādu slimību ārstēšanas palīglīdzekli), lāstu vai neveiksmju diagnostika to neitralizēšana, naudas enerģētiskie kursi, vārdošana, telpu enerģētiskā attīrīšana, eņģeļi un kontakts ar tiem.

Jānis Plētiens - dzīvu produktu meistarklasē dalīsies ar savām zināšanām un pieredzi kā dzīvot saskaņā ar DABU. Piedāvās sātīgas, pilnvērtīgas un veselīgas maltītes - dažādus zaļos un sēklu kokteiļus, našķus, kas tiek gatavoti, ievērojot svaigēšanas principus. Skaidru, apzinīgu prātu un spēcīgu enerģiju var dot tikai dabisks dzīvesveids, kas ietver tīru gaisu, strukturētu ūdeni, enerģijas vadīšanas nodarbes un dzīvu ēdienu.

Biodejas nodarbība "Satikšanās ar dzīves būtību" - 18.00 (apm.1,5 st.)
Vadītājas - biodejas skolotājas Anita Čapkovska (Limbaži) un Kristiāna Kalniņa (Rīga)

Biodeja ir harmonisks uz deju un kustību orientēts veids kā savienoties ar savu dzīvesprieku, enerģiju, sajūtām. Biodanza metode uzlabo cilvēka fizisko un psihisko veselību, tā ir pasaulē pazīstama un zinātniski pierādīta personības attīstības metode.
Biodeja palīdz izpaust sevi un būt tam, kas esi. Sajust savu ķermeni - tā svētumu, skaistumu un būt ar to saskaņā. Pārvarēt kontaktēšanās barjeras, iedrošinot veidot patiesas attiecības ar apkārtējo pasauli.
Biodejā iegūtās veselīgās izmaiņas nostiprinās apmeklējot regulāras iknedēļas nodarbības un pamazām spējam uztvert dzīvi vieglāk un aizvien biežāk justies, patiešām, laimīgāk. Iespējams, arī viena biodejas pieredze dzīvē sniegs kādu nozīmīgu dzīves atziņu! (Vairāk info: www.biodeja.lv)

Latvijas augu, ēterisko eļļu un tējas darbnīca
Kuram vēl nav bijusi iespēja nobaudīt fermentētu ugunspuķes tēju, laipni lūgti uz tējas degustāciju. Būs iespēja iztaujāt pašu tējas gatavotāju Kristīni Markevicu par smalkajiem fermentēšanas procesu noslēpumiem un šīs gardās tējas veselīgo iedarbību.

Viesosies Solvita Kūna - viena no retajām ēterisko eļļu ražotājām Latvijā. Būs iespēja iepazīt un pasmaržot unikālas ēteriskās eļļas, arī tādas, kuras neražo nekur citur pasaulē. Tā ir neiedomājami plaša aromātu pasaule, kur Solvita pastāstīs par augu enerģētisko iedarbību uz mums caur smaržu.
Iepazīsieties ar Liliju Bērziņu, kura stāstīs, kāpēc ķermenis būtu jākopj ar dabas radītiem produktiem un kā tie top. Kā arī uzzināsim par limfātiskās sistēmas nozīmi veselības un skaistuma saglabāšanā.

Ivo Puriņš – maiju zināšanu glabātājs, astrologs, iniciēts “Sauļu salicējs” un šamanis, kurš 2012. gada beigās saņēmis no Ixil Kiche maiju vecajiem misiju – stāstīt Vecās pasaules iedzīvotājiem par 5.Tolteku atklāsmi un izplatīt šīs zināšanas Latvijā un visā pasaulē, jo pēdējā reize, kad Gvatemalā tika dokumentēts tik praktisks un precīzs kalendāra tulkojums, bija vairāk kā 200 gadus atpakaļ. Latvija ir Eiropas enerģētiskais centrs, atsaucoties uz maiju vecajiem: “zeme kurai ir kosmisks pieslēgums”. Pasākuma ietvaros Ivo Puriņš un Tolteku komanda piedāvā iegūt priekšstatus par to, kas ir maiju kalendārs. Ikvienam būs iespēja pārliecināties, ka arī viņa dzīvē maiju kalendārs strādā, bet tos, kuri vēlēsies meklēt dziļāku savas problēmas izpratni, varēs izmantot iespējas konsultēties individuāli.

Sevis izzināšanas centrs „Pegass” piedāvā auras fotogrāfiju, konsultācijas krāsu terapijā - Aura-Som un litoezoterikā, kā arī konsultācijas ar Symbolon kartīm.

Ludmila Burda-Šalajeva - centra "Pegass" vadītāja, praktizējoša astroloģe, sertificēta speciāliste Aura-Soma un litoezotērikā, Reiki speciāliste.

Ilona Silina - Speciāliste litoezotērikā, Auras diagnostikas konsultante, Reiki speciāliste.

Andris Špats (Tehnisko zinātņu doktors, Zemes enerģētisko un informatīvo lauku pētnieks) stāstīs par atjaunoto svētvietu AKŪ Raganas Pirtskalniņā - par Zemes Spēka vietu ar enerģijas apļiem, kas kā neredzams harmonizācijas spēks nepārtraukti iedarbojas uz visu dzīvo.






































Un vēl...
varēsiet aprunāties ar dziedniekiem, satikt dažādu terapiju zinātājus.

Un vēl...
notiks orientēšanās sacensības, skriešana kalnā ar slotu, un vēl...

Varēsiet veidot no māla, krāsot mandalas, gatavot sapņu ķērājus.
Varēsiet piedalīties rotaļās un spēlēs.

Un vēl...
Muzicēs folkloras ansamblis „Putni” un vēl...

Zaļajā tirdziņā varēs iegādāties dabas veltes.

Būs izaicinājums - Uguns staigāšana (Fire-Hawk). Būs iespēja staigāt pa 500°C karstām oglēm.
Uguns staigāšana ir lēmumu pieņemšanas un savu negatīvo pārliecību pārvarēšanas vingrinājums.

Būs vēl pārsteigumi... bet, lai paliek kāds noslēpums!
Noslēgumā kopēja meditācija ar tautasdziesmām Julgi Staltes un Skandenieku vadībā!

Ieeja brīva, bet maciņu paņemiet tirdziņam un ziedojumiem


Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Senās rotas