Dabas radīta dāvana





Brīnumaina dabas radīta dāvana- Dihidrokvercetīns







Dihidrokvercetīns (DHQ, taxifolin) ir antioksidantu etalons un brīnumaina dabas radīta dāvana. DHQ molekula darbojas šūnu membrānu līmenī un ir draudzīga ar visu dzīvo dabu. DHQ antioksidanta īpašības ievērojami pārsniedz labi zināmo vitamīnu A, C un E, kā arī lielāko daļu populārāko un labi zināmo antioksidantu spējas.

Antioksidanta spēja tiek mērīta ar ORAC skaitli. Vitamīniem, ekstraktiem un tīrām vielām ORAC skaitli nosaka uz 1 gramu.





Lapegles ekstrakts- dihidrokvercetīns, iegūts cilvēku neapdzīvotos, ekoloģiski tīros reģionos no Sibīrijas vai Daurijas lapegles koksnes, saglabājot dabas radīto struktūru un īpašības.


SIA "Balinvest" uztura bagātinātāja "Larix 50+C" ražošanā izmanto tikai visaugstākās tīrības dihidrokvercetīnu (98,6 - 99,6%) ar ORAC vērtību 38000 - 64000 µM TE/g. Kopējā dihidrokvercetīna antioksidanta ORAC vērtība var sasniegt 104000 µM TE/g.



Antioksidantu īpašības sastopamas arī daudz un dažādos pārtikas produktos, ogās, augļos, dārzeņos.



Atšķirībā no augļiem, ogām, dārzeņiem un citiem dabīgajiem antioksidantiem, kuru sastāvā ir arī kalorijām bagātas uzturvielas, dihidrokvercetīnam, pateicoties tā izcelsmei un īpaši augstajai tīrības pakāpei, kaloriju vērtība ir “0”.




DHQ molekula "strādā" gan pati, saistot kaitīgos brīvos skābekļa radikāļus, gan sinerģiski palielina organismam tik nepieciešamo A, C un E vitamīnu darbības efektivitāti.


Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Senās rotas