Ekskursiju 1000 EUR vērtībā par brīvu!!

Iepazīsti laukus un laimē klases ekskursiju 1000 EUR vērtībā!





Kas dzīvo laukos, mežos un ūdeņos? Ar kādu tehniku apstrādā zemi? Kā izstrādāt maršrutu pārgājienam dabā? Kā sazinās dzīvnieki? Ko dara agronoms?
 

 
 Uz šiem un daudziem citiem jautājumiem atbildes aicinās meklēt konkursa “Šodien laukos” rīkotāji – Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs.
Februārī sākam jaunu akciju skolēniem no visas Latvijas “Šodien laukos”. Tās ietvaros 9 mēnešu garumā skolēni aicināti piedalīties ikmēneša konkursos, izzināt lauku, ūdeņu un mežu vidi, iepazīties ar laukos strādājošiem cilvēkiem, uzzināt vairāk par profesijām, kas ir noderīgas lauku darbos, kā arī izstrādāt interesantus maršrutus piedzīvojumiem dabā, fotografēt, filmēt, zīmēt un citādi radoši izpausties.
 
Akcija norisināsies sociālajos tīklos Draugiem.lv un Facebook, kur katru mēnesi tiks publicēta informācija par mēneša tēmu un izsludināts ikmēneša konkurss. Piedaloties akcijā skolēni ne tikai iegūs jaunas zināšanas un jautri pavadīs brīvo laiku, bet arī krās punktus, lai cīnītos par lieliskām balvām – 5 planšetdatoriem un klases ekskursiju 1000 eiro vērtībā!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Konkursā var startēt gan individuāli, gan kopā ar savu klasi vai kolektīvu. Konkursā dalību var pieteikt 12-16 gadus veci jaunieši, kas mācās 6.-9. klasē kādā no LR skolām vai ņem dalību kādā interešu izglītības pulciņā, kas pārstāv šādu vecuma posmu.
 
Pirmais konkursa uzdevums tiks izsludināts februāra vidū, bet jau šobrīd ir zināma mēneša lielā tēma “Pa pēdām”! Sekosim procesiem dabā, dzīvniekiem, izzināsim pēdu nospiedumus mežā un veiksim pirmo uzdevumu!
 
Vairāk informācijas par dalību konkursā, pieteikšanās procesu, norises laiku un nosacījumiem var uzzināt izlasot konkursa nolikumu, kas pieejams mājaslapā un konkursa sociālo tīklu lapās. Papildus jautājumus var uzdot, rakstot uz e-pastu sodienlaukos@llkc.lv.
Tiekamies laukos!

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Senās rotas