Sevis izmaiņas iespējas!

Dziedināšanas darbnīca.

"Ir pienācis laiks atbrīvot zemo enerģiju atmiņas un, mainot savus uzskatus un priekšstatus, arvien vairāk tuvoties tai pilnīgajai būtnei, kas katrs mēs patiesībā esam.



Katrs no mums savā būtībā ir pilnīga, perfekta būtne, lai gan liela daļa no mums to vairs neatceras. Kā gan mēs varam atbrīvoties no bailēm un tiem priekšstatiem, kas mūsu dzīvēs rada tik daudz sāpju un bēdu? Mums jāattīsta drosme ieskatīties acīs savām bailēm un jāuzņemas atbildība par savām emocijām un rīcību. Mēs neesam atbildīgi par to, ko mums nodara citi, tomēr esam atbildīgi kā mēs uz to reaģējam.

Daudzi no mums dzīvo savas dzīves, baidoties, ka tikai kāds nesāpinās, nenodarīs pāri, vai neizsmies.tam tā nav jābūt. Ir pienācis laiks "nomest šo veco ādu" un sākt dzīvot pilnīgi citu dzīvi. Tas ir paveicams, taču prasīs centību, čaklumu un drosmi. Jāiemācās ļaut sev piedot un atbrīvot visus aizvainojumus. Katrs no mums ir atbildīgs par katru izteikto vārdu, katru nodomāto domu, katru emociju, ko sajūtam. Jo tas viss, daudzkārt pavairots, ienāk atpakaļ mūsu dzīvēs. Daudzi no mums ir mūsu pašu vislielākie ienaidnieki, jo ļaujam dusmām un aizvainojumam pārvērsties vainas un kauna sajūtas traumās.

Jāiemācās visu uztvert kā mācīšanos, neatkarīgi no tā, cik tas var būt nepatīkami vai sāpīgi. Šī mācīšanās noved mūs pie izpratnes, pie apziņas, ka nav augstāku vibrāciju emociju par mīlestību. Nav svarīgākas vietas par šeit. Nav svarīgāka laika par tagad. Mīlēt sevi un citus cilvēkus šeit un tagad ir pats svarīgākais mūsu dzīvēs. Šādi dzīvojot, mēs uzplauksim, uzziedās mūsu sirdis. Esam drosmīgi un mācamies dzīvot savas dzīves, zinot, ka viss ir un būs lieliski.

Mūsos ir spēks izmainīt tās lietas, kas izjauc mūsu līdzsvaru, harmoniju. Neatkarīgi no tā, kādas sāpes mēs katrs esam pārdzīvojuši pagātnē, tās nav jāslēpj atkarībās, kaitīgos ieradumos vai bailēs. Esam drosmīgi ieskatīties sevī, savās sāpēs un traumās, un tās atbrīvot, dziedināt!"

Tie, kuri vēl nav atraduši savu veidu kā ar šīm lietām darboties, kā sevi mainīt, dziedināt un, kuri ir sapratuši, ka bez tā tomēr vairs nevar iztikt, ir mīļi aicināti gan apgūt šīs prasmes, gan praktiski sākt sevi mainīt dziļā un salīdzinoši ātrā veidā 12.un 13. septembrī notiekošajā "Sidrabvēja" skoliņas  divu dienu nodarbībā- darbnīcā.
Nākamā darbnīca 10.un 11.oktobrī.

Pateicībā,
Baltais Vējš

http://sidrabvejs.blogspot.com

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Senās rotas