Sevis dziedināšana

 Izdziedināt sevi!

1. Katrā ir spēks, lai izdziedinātu sevi.
Mūsu fiziskajā ķermenī ir ielikti pašdziedināšanas mehānismi, tas aprīkots ar tādu aizsardzības sistēmu, kura neļauj tuvoties ārējiem un iekšējiem slimību ierosinātājiem.
 Ķermeņa uzbūvē ir paredzēts pašreģenerācijas process, kas notiek pateicoties jaunu šūnu radīšanai ik dienu. Mēs varam apturēt šo procesu tad, ja neticam šīm spējām un nedodam ķermenim to, kas tam ikdienā vajadzīgs: atpūtu, vajadzīgo uzturu un slodzes.

2. Tikai jūs varat izdziedināt sevi.

Neviens cits to neizdarīs jūsu vietā.

Izveidot komandu, kas palīdzēs dziedināšanā, ir ļoti svarīgi — tās dalībnieki var dot jums savas zināšanas, idejas un, pats svarīgākais — savu atbalstu. Taču šie cilvēki nevar jūs izdziedināt — tas ir tikai un vienīgi jūsu spēkos. Tas ir ļoti personīgs ceļojums pašizzināšanā un garīgajā evolūcijā. Neviens nevar izjust jūsu emocijas, saprast, kā strādā jūsu prāts vai rodas jūsu domas. Citi var palīdzēt atsekot jums neveselos modeļus, bet izmainīt tos varat tikai jūs paši.

3. Sākumā izdziediniet dvēseli: pēc tā sekos jūsu prāta un ķermeņa izdziedināšana.

Dvēselei, prātam un ķermenim ir atšķirīgas vajadzības un, ja visi tie saņem vajadzīgo, tad cilvēks būs vesels. Taču, ja kādam no tiem nepievērst vajadzīgo uzmanību, rodas slimība, kas uzbrūk it visam.


Dziedināšana atjauno dvēseles, prāta un ķermeņa vienotību.

Laikā, kad medicīna strādā tikai un vienīgi ar ķermeni, dievišķā dziedināšanas māksla mums atgādina par to, ka sākt vajag ar dvēseli, jo tā ir mūsu eksistences avots, kas dod spēju dzīvot gan prātam gan ķermenim. Ja sāksim no tās, viss pārējais atjaunosies automātiski.


Bet kādas ir dvēseles vajadzības? Dzīvot priekā un ar jēgu, attīstīties, augt un izpaust sevi ar domu, vārdu un darbību palīdzību.

4. Dziedina tikai mīlestība.

Mīlestības enerģijai ir neticami liels spēks. Mīlestība, kuru sūtat jebkurai sava ķermeņa daļai, kurā ir kāda problēma vai sāpes, ir piepildīta ar atjaunojošu dvēseles un prāta spēku.Prātā notiek uzmanības pārvietošana no problēmas atrašanas uz cēloņa meklēšanu, bet dvēsele redz slimo vietu un piepilda to ar beznosacījuma mīlestību. Šī sajūta dzīvo tagadnē, tieši tur, kur arī notiek dziedināšana — ne pagātnē un arī ne nākotnē.

5. Piedošana atbrīvo sirdī vietu mīlestībai.

Kad mūsu sirds ir pilna baiļu, naida, skumju vai vilšanās, tajā nav vietas siltām jūtām, bez kurām nav iespējams būt veselam. Mīlestība ir saistīta ar dvēseli, bet piedošana — ar prātu; tā atbrīvo emocionālo lādiņu, kas piepilda slimīgās domas — tās, kas izsauc upurim raksturīgo uzvedību un liek mums dzīvē uzvesties tā, it kā mēs būtu nelegāļi, tā vietā lai dzīvotu pilnasinīgu, jēgpilnu dzīvi.

Piedošana novērš sastrēgumus enerģētiskajā ķermenī, lai tajā esošā informācija varētu plūst brīvi, nodrošinot saikni ar dvēseli, prātu un ķermeni, kas arī nodrošinās veselību. Ar pareizo vibrāciju palīdzību tā novērsīs neveselos uzstadījumus un bailes, kas nogulsnējušās mugurkaulā, orgānos, dziedzeros un muskuļos.Tā “palaiž” dziedinošus procesus un uzlabo imunitāi un mēs kļūstam noturīgāki pret slimībām.

6. Izmaiņas — lūk, vienīgais darbības plāns.

Evolucionārs ceļojums — viena no pārmaiņām, cita ceļa nav. Tas ir tas, kas notiek no domas līdz domai. Pārmaiņas izmaina mūsu domāšanu un palīdz nokļūt no pagātnes tagadnē un no tagadnes – nākotnē.
Pirmais solis transformācijā ir piedošana, nākošais aiz tā – mīlestība.

Kad piedodam sev un saviem pāridarītājiem, mēs paplašinam sava prāta robežas, lai varētu rasties jaunas domas, paplašinam sirdi, lai tajā varētu ietilpt vairāk mīlestības.

Kad slimojam, mūsu dvēsele un prāts pieprasa pārmaiņas. Tie sūta signālus par to, ka kaut kas nav tā, kā vajadzētu būt, ka tajos nav vienotības — un tas viss nopietni ietekmē mūsu vispārējo stāvokli.

Psihodvēseliskās dziedināšanas modelis mums atgādina par to, ka, ja slimas ir domas, tad saslimst arī ķermenis. Vienīgais veids, kā tos dziedināt ir izmainīt domāšanu.

«Dzīvot nozīmē — mainīties; mainīties — nozīmē pieaugt; pieaugt — nozīmē katru reizi bezgalīgi radīt. sevi no jauna».

7. Koncentrējaties uz to, ko vēlaties, ne uz to, ko nevēlaties.

Dziedināšana ir saskaņota ar Pievilkšanās Likumu.

Par ko domā, par to arī kļūsti. Par ko kļūsti, par to arī domā.

Labākais veids, kā pārbaudīt, vai jūsu domas ir veselas, — izanalizēt savu dzīvesveidu, attiecības ar citiem cilvēkiem un veselības stāvokli. Ja tas, ko konstatēsiet, nav tas, ko vēlaties, mainiet kaut ko.

Mums visiem ir viena kopīga kaite, kas agri vai vēlu mūs piemeklē, mēs sākam pievilkt to, ko nevēlamies, tā vietā, lai pievilktu to, ko vēlamies. Vienīgais veids, kā šo procesu apstādināt — izmainīt to.

Sākotnēji ir jāiemācās dzīvot ŠEIT un TAGAD!
Advanced Mind Institute

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Senās rotas