Ciema pasākums ar starpautisku nozīmi!:)

Va' ta' domāji, ka Ūsiņdiena tik' tāda ciema zaļumballe?

Nekā nebij'...! Ķoniņciemā sabrauc i tuvi i tāli viesi, i zemnieki, i skroderi, i kaimiņzemju karaļi! 

Būtu jel vietas, kur visiem tos zirgus piesiet..:)


Lielās Britu Salas karaliene diemžēl netiek,- viņai valstiski svarīgs pienākums- jāauklē mazmazbērns un paši ziniet, kā ir, ka' tie zobi nāk..;)

​Tomēr, vizīti ir pieteicis ​un Ķoniņ​ciema​ ​​Ūsiņdienu pasākum​a​ atklāšanā​,​ kopā ar Kuršu ​Ķoniņu dzimtām​,​ uzrunu teiks arī Lietuvas- Polijas karaļu Jagaiļu dinastijas mantinieks. Svešo valodu tulks gan būs, bet pavisam brīvi varēsi dzimtajā mēlē runāt! 

Tā kā varat visu Viņa Eklselencei pastāstīt, kas par šiem gadu simtiem sakrājies uz sirds! Tikai rāmi, Karalis ir viens, bet mūsu..., un oficiālā valsts līmeņa pieņemšana nav pieteikta. Tomēr, ir ļauts Jagaiļu dzimtas pārstāvi uzrunāt- Ķoniņciemā Viņš ieradies ne valstiskās lietas ar Kuršu Ķoniņiem kārtot, bet baudīt Baltu Godu Swinēšanu un vēlēt panākumus ​Ķoniņu Mantojuma ​Saglabšanā!​

Vēl mums Varenie Kuršu valdnieki (tamdēl arī dāņu valdnieki nebūs- dikti sabaidīti...!) ir atstājuši Spēka vietu- Elku Birzi, bet tā pa šiem gadiem dikti cietusi un palikusi tikai maza daļa no Swētā Meža! Sargājam Senču Mantojumu!
Ūsiņdiena Ķoniņciemā!

P.S. Redkolēģija atvainojas par fotomontāžu, kā uzskates materiāla vizuālo noformējumu! Trešais Zirgs (no labās puses) nav tīrasiņu Latvijas dūkanbēris, bet iemainīts no svešzemēm!:)

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Uzturā čia sēklas!