Latvijā jāveido labvēlīga vide visdažādāko jomu attīstībai


 "LMT Smart Future" forums par attīstības tendencēm!


"Teikt, ka tagad visiem jāspecializējas tieši digitālajās tehnoloģijās, ir aplami, jo viens "Skype" Latvijas problēmas neatrisinās!"





Vairāk jādomā par sistēmas radīšanu, kurā attīstīties dažādu jomu talantiem, tā notikušajā nākotnes tendenču forumā "LMT Smart Future" sacīja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Andris Ozols.

Kā sacīja Ozols, uzskatīt, ka Latvijas "Skype" jeb, kā agrāk sacīja, "Nokia" izglābs Latviju, nav pareizi, jo situācijā, kad no Latvijas ik dienu aizbrauc autobuss ar cilvēkiem, ar vienu "Skype" būs par maz un, lai atrisinātu šādu emigrācijas jautājumu, jauns "Skype" būtu jārada ik nedēļu.

"Kultivēt jaunu uzņēmumu rašanos un pateikt, ka visiem ir jāspecializējas tieši digitālajās tehnoloģijās, ir aplami," sacīja Ozols. "Vairāk jādomā par vides un sistēmas radīšanu, kurā attīstīties visdažādāko jomu talantiem."
Aizvadītajā nedēļā Rīgā norisinājās nākotnes tendencēm veltīts forums "LMT Smart Future", informē ziņu aģentūra LETA.

Tajā pasaules līmeņa eksperti un Latvijas viedokļu līderi dalījās savās prognozēs par visdažādākajām tēmām - sākot no tehnoloģijām, biznesa un ražošanas un beidzot ar pilsētvidi un enerģētiku.

E-klase
Foto: 'dolgachov / 123RF

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Uzturā čia sēklas!