Sibīrijas Šamane Aina

  Sibīrijas šamanes Ainas semināri Rīgā.

seminārs „Šamanisma prakses sievišķo un vīrišķo enerģiju dziedināšanai un līdzsvarošanai” Izmantojot savas šamaņa bungas.

"Diagnostika un dziedināšana ar šamaņa bungām", izmantojot savas šamaņa bungas.



Par šamani Ainu.
Aina velta savu dzīvi dažādu tautu seno šamanisko rituālu apgūšanai un pētīšanai visā pasaulē. Šīs zināšanas viņa ir apguvusi Peru, Abhāzijā, Somijā, Igaunijā, Polijā, Ukrainā, Mongolijā, Ēģiptē, Taizemē, Altajā, Kaukāzā, Sahalīnā un Kuriļu salās, arī pie Baikāla šamaņiem. Viņai ir psiholoģijas zinātņu kandidāta grāds un viņa praktizē psiholoģiju. Aina ir starptautiska līmeņa psiholoģijas skolotāja, autore rakstiem un grāmatām par procesuālo un transpersonālo psiholoģiju, populāro un ezotērisko psiholoģiju, šamanisma tehnikām. Vada kursus, seminārus, praktiskas apmācības mākslas terapijā, kustību un ķermeņa terapijā, pasaku terapijā, ģimenes attiecību terapijā, par apziņas izmainīšanas tehnoloģijām, šamanisma psihotehnikām, senajiem rituāliem un tradīcijām. Organizē braucienus pa senajām spēka un kulta vietām.

Viena no Ainas specializācijām ir šamaņu bungu izgatavošanas praktiskie semināri. Viņa ir starptautiska līmeņa speciāliste šajā jomā. Šie semināri ir unikāli ar to, ka katrs dalībnieks savas bungas gatavo saskaņā ar senajām tradīcijām, veicot sakrālus rituālus, netiek izmantotas nekādas ķīmiskas vielas (spēka rīkam ļoti būtiski)…

„Šamaņa bungu izgatavošana”

No agra rīta līdz vēlam vakaram, iegrimstot Radītāja telpā, jūs ar savām rokām radiet sakrālu instrumentu.
Šamaņu bungu izgatavošana – tā ir unikāla iespēja izgatavot maģisku instrumentu dabas noslēpumu un savas iekšējās pasaules izzināšanai. Bungu izgatavošana ir ļoti spēcīga radoša nodarbe, kuras milzīgi pozitīvais enerģijas lādiņš saglabājas atmiņā uz visu dzīvi.

Piedalīties šajā seminārā ir aicināts ikviens, kurš vēlas iegūt uzticamu palīgu dažādās šamanisma un psiholoģiskās praksēs. Pašu rokām izgatavotas bungas piepilda tās ar jūsu personīgo enerģiju.


Tam ir vajadzīga dziļa iekšēja noskaņošanās un precīzi noformulēts nodoms.

Lai jūsu rokās dzimtu šamaņa bungas, īstas šamaņa bungas, jākļūst jūtīgiem – kā stirnai mežā, pacietīgiem – kā pazemīgam mūkam, nelokāmiem savā nodomā – kā nepieejamai klintij, mierīgiem – kā augstkalnu ezera virsmai, aizsargājošiem un mīlošiem – kā vilku mātei. Un tad, protams, notiks brīnums – piedzims jaunas skanīgas bungas! Nav iespējams izstāstīt par sajūtām, kādas rodas, kad tikko ir uzstiepta mitra āda uz bungu rāmja, kā ritot stundām, tavā acu priekšā bungu āda paliek tumšāka, un, izžūstot, pārvēršas par bungu membrānu, kad viegli pabungojot ar pirkstiem pa virsmu, tu dzirdi savu bungu pirmās skaņas, kuras pavisam attāli līdzinās īstu šamaņa bungu ritmam. Tā ir īsta Spēka instrumenta dzimšanas mistērija

Meistars būs jau iepriekš sagatavojis visus nepieciešamos materiālus un enerģētisko telpu, kopā ar jums veiks senos šamaņu rituālus un pavadīs jūs šajā neticamajā ceļojumā.
Jūs saņemsiet visus nepieciešamos norādījumus un palīdzību darbam ar bungām.
Vakarā jūsu rokās būs šamaņa bungas un bungu sitamā vālīte!
Jūs izgatavosiet šamaņa bungas 45 cm diametrā un vālīti (visi materiāli ir iekļauti cenā)

Bungu izgatavošanas laikā nedrīkst ēst gaļu un ķiplokus. Vēlams sākt noskaņošanos un atturēties no enerģētiski smagas pārtikas jau kādas 3 dienas pirms semināra. Ieteicams vispār ēst ļoti maz vai tikai dzert ūdeni vai tēju.
Ņemiet līdzi ūdeni vai termosu ar tēju un kādus vieglus produktus (rieksti, svaigi vai kaltēti augļi, halva…)

Bungu izgatavošanai nepieciešams paņemt līdzi:
o Adata ar lielu aci, lai var ievērt ādas strēmelīti
o Īlens – apaļa profila ar diametru līdz 8mm
o Lielas un asas šķēres (lai var sagriezt mitru ādu)
o Plēves vai vaskadrānas gabals (izmērs 1x1metrs, uz tās taisīsim bungas)
o Vairāki ādas vai zamša gabaliņi (var būt āda ar spalvu, var būt no vecām drēbēm) bungu sitamās vālītes izgatavošanai
o Nelieli auduma gabaliņi (vismaz viens no savām vecajām drēbēm)
o Maiss vai soma, kur ielikt bungas aizvešanai mājās.
o Un noteikti jāņem līdzi labs noskaņojums.

Vietu skaits grupā ierobežots.
Tiem, kuri savas pirmās bungas jau ir izgatavojuši, ir iespēja izgatavot Saules Mēness bungas – tās ir abpusējas bungas, kuras galvenokārt izmanto duālo enerģiju nelīdzsvarotības dziedināšanai!

Seminārs paredzēts 2015. gada 4. decembrī.

Komentāri

Anonīms teica…
Es arī neatrau - kad?
Laba Doma teica…
Seminārs paredzēts novembrī, precīzs laiks un vieta tiks paziņoti!

Šī emuāra populārākās ziņas

Senās rotas