Zinību gadatirgus Pokaiņos

Miķeļu zināšanu gadatirgus Pokaiņos,
19. septembrī.





Rudens Saulgrieži-Miķeļdiena jau izsenis ir bijusi tirgus diena, kad cilvēki pulcējas, lai pateiktos dabai par bagāto ražu, rādītu to un dalītos ar citiem. Savukārt Pokaiņu mežs jau no seniem laikiem ir vieta, kur cilvēki nāk, lai dalītos ar zināšanām un saņemtu tās.
Tāpēc jau otro gadu rudens Saulgriežu spēcīgajā laikā -19 septembrī no pl 11 Pokaiņi aicina apmeklētājus izmantot iespēju tikties ar dažādu jomu zinātājiem un prasmju meistariem, lai saņemtu atbildes uz saviem jautājumiem, uzzinātu daudz jauna un interesanta. Būs arī iespēja izmantot individuālas konsultācijas.












Pasākuma mērķis ir iepazīstināt cilvēkus ar dažādām netradicionālām prasmēm un instrumentiem, ko piedāvās dziednieki, ezotēriķi, astrologi, akmeņu pazinēji,dabas velšu pārzinātāji un citi meistari. Pasākuma noslēgumā baltu saime "Saules ceļš" aicina uz Saulgriežu Uguns rituālu Zikurātā.
Aicināti savu dalību pasākumā pieteikt visi tie šo jomu pārzinātāji un meistari, kuri vēlas dalīties savā pieredzē un praksē ar cilvēkiem.
 
Uguns rituāls 16:00

Tā kā katram paredzēts savs dabas stūrītis mežā, lūgums dalību pieteikt līdz 11 septembrim: lauris.danilovs@gmail.com. vai pa telefonu-29486364
Uz tikšanos Pokaiņos!
 

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Senās rotas