Vīrišķo un sievišķo enerģiju harmonija

Seminārs «Vīrišķo un sievišķo enerģiju līdzsvars» 

Pasaules harmonijas pamatā ir polaritāšu līdzsvars. Pašas būtiskākās polaritātes, līdzīgi kā mūsu planētai ir Ziemeļu un Dienvidu poli, ir vīrišķās un sievišķās enerģijas. Dažādos laikmetos šo enerģiju plūsma ir izpaudusies atšķirīgi. Ir bijuši laiki, kad noteicošās bijušas sievišķās enerģijas, ir bijuši laiki, kad noteicošās bijušas vīrišķās enerģijas. Gan vienu, gan otru enerģiju vadošajai lomai bijušas gan priekšrocības, gan trūkumi sava spēka izpausmē.



Mūsdienās ir ļoti daudz ārējās brīvības, tomēr mūsu pasaulē valda „mūsu mantojums” – traumas un scenāriji, kas nodoti gan no vēsturiskā un kultūras mantojuma, gan tieši no mūsu senčiem.
Iekšējie strīdi, kad iekšējais vīrietis grib pierādīt savu taisnību iekšējai sievietei vai arī pretēji, vienmēr noved pie milzīga spēku izsīkuma un iztukšotības (bieži rada arī ārējos konfliktus). Šeit neviens nevar uzvarēt, tāpat kā nav iespējams pateikt, kas ir labāka – nakts vai diena, tās vienkārši ir atšķirīgas. Visos laikos un visās tradīcijās ir godināti Debesu Tēvs un Zemes Māte kā vīrišķo un sievišķo enerģiju pirmizpausme, no kuras dzimst viss dzīvais. Šīs sakrālās enerģijas plūst cauri cilvēkam, izpaužoties vīrišķajās un sievišķajās īpašībās kā nelokāmība un elastība, mērķtiecība, prasme pieņemt sekas jeb rezultātus, to daudzveidīgo izpausmi. Katrā sievietē ir gan sievišķā, gan vīrišķā enerģija, līdzīgi kā katrā vīrietī ir vīrišķā un sievišķā enerģija, un tieši to polaritāte jeb atšķirība rada starp tām pievilkšanos. Tagad ir pienākuši tādi laiki, kad mēs varam apzināti izmainīt un līdzsvarot vīrišķās un sievišķās enerģijas sevī un pasaulē. Kamēr mēs netiksimies, neiepazīsimies ar savu Iekšējo Vīrieti un Iekšējo Sievieti, kamēr mēs sev neļausim viņus Saskatīt un Uzklausīt, mēs tā arī nespēsim būt harmoniskās attiecībās ar savu un pretējo dzimumu, mēs nespēsim atgūt iekšējo mieru.

Semināra laikā apgūsim šādas tēmas:

- Arhetipiskās Vīrišķā un Sievišķā enerģijas. Iekšējais Vīrietis un Iekšējā Sieviete. A
- Vīrišķie un Sievišķie procesi pasaulē un manī.
- Iniciācija Vīrišķajā un Sievišķajā.
- Vīrišķo un sievišķo enerģiju plūsmas ķermenī, to individuālais sadalījums un sasaiste ar personīgo dzīves stāstu. Ģimene un senči – sievišķie un vīrišķie dzimtas spēki.
- Partneri: iekšēji un ārēji. Spēks un varēšana, vājums un pieņemšana. Attiecības ar savu un pretējo dzimumu
- Gars un Dvēsele: enerģijas dzimte, procesu un stāvokļu īpatnības.
Vīrišķā un Sievišķā savienošanās stāvoklis: radīšanas brīdis. Stāvoklis „Radītājs”: jaunā dzimšanas process.

Semināra tēmu dziļas izdzīvošanas rezultātā parādīsies šādas spējas:
Apzināta savu vīrišķo un sievišķo enerģiju vadīšana;


Izpratne par apkārtnē notiekošajiem vīrišķajiem un sievišķajiem procesiem un prasme „ieslēgt” konkrētajā brīdī vajadzīgo spēku un iekšējo stāvokli;

Izveidot harmoniskas attiecības gan ar savu, gan pretējo dzimumu, izpratni par viņu motīvu un rīcības patiesumu;
Izmainīt savas dzīves kvalitāti, sevis un sava ceļa apzināšanās dziļumu.

Mainās laikmeti, mainās mode un tikumi, mainās priekšstati par ideālu vīrieti un ideālu sievieti, tomēr jautājums par vīrišķā un sievišķā savstarpējo mijiedarbību vienmēr ir bijis un joprojām ir viens no aktuālākajiem. Ar katras jaunas paaudzes rašanos, arvien jauni ļaudis meklē jaunas mijiedarbības formas, nāk pie senā ugunskura sevī tikties ar savu iekšējo vīrieti un sievieti, lai atrastu savu vietu šajā pasaulē, atgūtu savu patieso spēku un pārliecinoši ietu savu Ceļu!
Seminārs "Diagnostika un dziedināšana ar šamaņa bungām"

LĪDZI JĀŅEM SAVAS ŠAMAŅU BUNGAS

Ar šamaņu bungu palīdzību ieiesim izmainītas apziņas stāvoklī, kontaktēsimies ar Visuma spēkiem, virzīsim dziedinošas enerģijas harmonijas un līdzsvara atjaunošanai tur, kur tas ir izjaukts (slimības, problēmu situācijas). Šamaņa bungu skaņa līdzsvaro enerģiju plūsmas gan cilvēka ķermenī, gan cilvēka dzīvē. Ar šamaņu bungām diagnosticēsim, pētīsim problēmu cēloņus un iespējamo nākotni.

Šajā seminārā jūs:
Gūsiet pieredzi intuitīvā darbā ar šamaņa bungām
Veiksiet šamanisku ceļojumu
Pieskarsieties Maģiskā Apļa mistērijai
Apgūsiet diagnostikas un dziedināšanas tehnikas gan vienatnē, gan darbojoties pāros
Piedalīsieties lielā sakrālā rituālā
Ieteicams no rīta un pa dienu pirms semināra ēst ļoti vieglu pārtiku, ēst maz.

Tie, kuri izgatavos savas bungas, lūdzu, ņemiet vērā, ka jaunās bungas būs gatavas lietošanai ne agrāk kā pēc 2 nedēļām – tām ir pilnīgi jāizžūst.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Senās rotas