IT izstāde Riga COMM

Izstāde par jauniem un pārbaudītiem IT un biznesa risinājumiem uzņēmumam/organizācijai, lai modernizētos, palielinātu drošību, mazāk tērētu resursus un/vai vairāk pelnītu.


 Starp IT pakalpojumu sniedzējiem un produktu izstrādātājiem no Latvijas, Lietuvas, Polijas, Somijas un Krievijas būs arī vietējie tehnoloģiju Startup uzņēmumi un neatkarīgie spēļu izstrādātāji. Izstādes dalībnieki šeit.

Uz Kursors.lv atvērtās skatuves izstādē 23. oktobrī būs biznesa un tehnologiju attītības tēmas kā apmācību, finanšu, mazumtirdzniecības un drošības tehnoloģijas, bet 24. oktobrī visu dienu būs Digitālā darbnīca, kur mācīsim Jums pamata soļus SEO, Analytics, AdWords, Google Apps un e-pasta mārketinga rīkiem, tā vērtībām un iespējām Jūsu biznesā. Skatuves saturs un programma šeit.

Biznesa inovāciju konferencē vienu dienu 23. oktobrī pulcēsies augstākā līmeņa vadītāji un uzņēmēji, lai uzzinātu par viedāku biznesa vidi, dalīšanās jeb sharing ekonomiku un jaunās paaudzes darbiniekiem un klientiem, kā arī lai iedvesmotos no futurologa, trendu virzītāja un autora
Magnusa Lindkvista. Programma šeit.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Senās rotas