Lekciju cikls “Domā un dalies"!

Turpinās lekciju cikls “Domā un dalies”

 
Lekcija notiks 13. oktobrī Rīgas Doma Kapitula zālē , politologs Ivars Ījabs dalīsies zināšanās par tēmu “Impērija un nacionālisms: kā Latvija kļuva politiska?”.
 

Rīgas Doma Kapitula zālē notiks lekciju cikla “Domā un dalies” jaunās sezonas pirmā tikšanās. Tajā filozofs Vents Sīlis lasīs lekciju “Patiesība ārsta un pacienta acīs”. Cikla lekcijas bez maksas oktobra otrdienu vakaros aicināts apmeklēt ikviens interesents, bet pēc tam video formātā tās būs skatāmas www.satori.lv.
Lekciju ciklu “Domā un dalies” šī gada pavasarī atklāja biedrības “Ascendum” pārstāvētie projekti (interneta žurnāls “Satori.lv” un sabiedriskā kustība "Mans Doms") sadarbībā ar Borisa un Ināras Teterevu fondu.
Lekciju ciklā „Satori.lv” autori stāsta par to, ko ir uzzinājuši un sapratuši, darbojoties visdažādākajās nozarēs, šādi dodot iespēju arī klausītājiem piedalīties aizraujošajā izziņas, atklāsmes un kopīgās pieredzes apzināšanas procesā. Pavasarī ar savām zināšanām dalījās tādi “Satori.lv” autori kā Silvija Radzobe, Reinis Lazda, Anna Auziņa un Jānis Ozoliņš. Lekcija iespējams noskatīties www.satori.lv sadaļā “Lekcijas”.
 
Savukārt 20. oktobrī lekciju ciklu turpinās antropologa Haralda Matuļa lasījums “Kas ir māksla? Autoritatīvas atbildes uz grūtu jautājumu”. Cikla rudens sezonu noslēgs dzejnieka un literatūrzinātnieka Kārļa Vērdiņa pētījums “Kā runāt par dzimtes un seksualitātes uztveri literatūras un kultūras vēsturē?”.

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Uzturā čia sēklas!