Seno amatu darbnīca. Meldru pinumi

Seno amatu darbnīcā Katlakalnā Meldru pinumu apguve



Klāt jau vēsie un tumšie rudens vakari. Darbi laukā jau padarīti. Nu var ķerties pie istabas darbiem. Arī mēs Katlakalna Seno amatu darbnīcā atsākam savas tikšanās un sanākšanas. Sāksim mācīties no jauna, arī turpināsim iesākto vai kādā brīdī atgriezīsimies pie pagājušā gada darbnīcām.










Pirmā šīssezonas Seno amatu darbnīca Katlakalna Tautas namā notiks 28.oktobrī no 18.00. Un tā būs Meldru pinumu darbnīca. Meistare INETA VĒVERE stāsta, ka pīšana ar meldriem var kļūt par patīkamu brīvā laika aizpildīšanas iespēju. Patīkamu arī tālab, ka rezultāts ir uzreiz redzams, pievilcīgs, dabisks un praktisks. No meldriem katrs pats var pagatavot mājoklim vai darbavietai, sev, vai citam, kādu praktiski izmantojamu un skaistu priekšmetu, dekoru, rotaļlietu. Meldru pīšanas darbnīcās varēsim apgūt pamatiemaņas zobainās pīnes pīšanā un šūšanā, spirāles tehnikas pīšanā, lellīšu siešanā. (3 dažādas tehnikas).

Uz nodarbību var nākt un darboties gan ar priekšzināšanām, gan bez, katrs ieraudzīs sava veikuma iznākumu un tiks pie gatava darbiņa, un varēs paņemt to līdzi. Ineta Vēvere ir amatu meistare ar vairāk kā 20 gadu pieredzi, vada Tautas lietišķās mākslas studiju Ataudze Rīgā.



















Darbošanās Meldru pinumu darbnīcā - 5,- EUR
Pieteikšanās pa tālr. 28846708

Komentāri

Šī emuāra populārākās ziņas

Uzturā čia sēklas!